Производство на училишен и канцелариски мебел

Маси за кабинети по физика хемија

merianas_4-w960


Маси за кабинети по физика хемија.. ( може да се изработи повеќе димензии)

метална конструкција електростатски фарбан заштитен од корозија

Горна плотна гранит