Производство на училишен и канцелариски мебел

Масичка за деветолетка

merianas_23


Масичка за деветолетка со дрвени ногари 80х80
Горна плотна оплеменета иверка заштитена со АБС трака со засечени ќошеви
Ногарки од природен материјал фурнирана бука