Производство на училишен и канцелариски мебел

Ормарче за деца

merianas_21-w960


Ормарче за деца (може да се изработи повеќе димензии)
Оплеменета иверка 16мм странично заштитена со АБС трака
Внатрешен дел со една полица и закачалка за закачување алишта