Производство на училишен и канцелариски мебел

Маса за наставнициМаса за наставници 130х80(може да се изработи повеќе димензии)

изработена од оплеменета иверица 25 мм странично заштитена со АБС трака Поставена на метални телескопски ногари.
изработени од оплеменета иверка 25мм заштитена со АБС трака.