Производство на училишен и канцелариски мебел

Ормар затворен

merianas_12-w960


Ормар затворен (може да се изработи повеќе димензии)

изработен од оплеменета иверица 16 мм странично заштитена со АБС трака. Под плакарот се поставени нивелирачки ногари со висина 10 см