Производство на училишен и канцелариски мебел

Компјутерска маса

merianas_11-w960


Компјутерска маса 140х60х75(може да се изработи повеќе димензии)

Изработена од метална конструкција со профил 40х30 електростатски офарбана заштитена со пластичен чеп. Плотната е изработенa од високо пресуван ламинат HPL со дебелина 0.8мм лепен на еднострано оплеменет медијапан MDF со меламинска фолија со дебелина од 18 мм странично заштитена со масивно дрво завршно премачкано со полиуретански лак.