Производство на училишен и канцелариски мебел

Наставничка катедраНаставничка катедра Димензија на катедрата 135х65х75(може да се изработи повеќе димензии)
Изработена од оплеменета иверка 16 мм странично заштитена со АБС трака на метална конструкција профил 25х25 електростатски офарбана и заштитена со пластичен чеп. Страничниот дел е изработен од оплеменета иверица кантирана со АБС трака