Производство на училишен и канцелариски мебел

Витрината за нагледност

merianas_10-w960


Витрината за нагледност(може да се изработи повеќе димензии)

изработена од оплеменета иверица 16 мм странично заштитена со АБС трака 22/2. Долниот дел е со две врати на заклучување од иверица, а горниот дел е со алумински рамки со стакло. Поставен е на нивелирачки ногари висина 10 см.