Производство на училишен и канцелариски мебел

Работно биро за канцеларија

merianas_8-w960


Работно биро за канцеларија со димензии 180х80 помошно биро 100х60 и полукрузен сегмент 80х60 поставени на метални телескопски ногари.
изработени од оплеменета иверка 25мм заштитена со АБС трака