Производство на училишен и канцелариски мебел

Конференциско столче клупа тапацирана

merianas_15-w960


Конференциско столче клупа тапацирана
-Изработено од метален овален профил димензии мин 30х15х1,5мм,  електростатски фарбан заштитен со пластичен чеп
- наслонот и седиштето се изработени од пластика тапацирана со микрофибер и сунѓер 4 см
од напред на десниот потпирач да има поставено мала масичка изработена оплеменета иверка   со димензии 40х30х масичката да има механизам за лево десно и опција да се вади.