Производство на училишен и канцелариски мебел

Конференциски столКонференциски стол
Изработен од метална конструкција со профил 30х15х1,5 овален електростатски офарбана заштитена со пластичен чеп, наслонот и седиштето се изработени од пластика тапацирана со микрофибер и сунѓер 4 см