Производство на училишен и канцелариски мебел

Маса за двострано седењеМаса за двострано седење 130х80е изработена од оплеменета иверица 25 мм странично заштитена со АБС трака. Поставена на метални телескопски ногари.
изработени од оплеменета иверка 25мм заштитена со АБС трака