Производство на училишен и канцелариски мебел

Изработка на мебел за студенски домови и интернати по нарачка

merianas_27


Изработка на мебел за студенски домови и интернати по нарачка
Кревет изработен од метал дрво или само дрво
Масичка изработена метал дрво или само дрво
Плакари изработени од повеќе типови на дрво по ваша желба