Производство на училишен и канцелариски мебел

Детско мобилно креветче

merianas_3-w960


Детско мобилно креветче со димензии 120/140 х40/ 50 ( може да се изработи повеќе димензии)

Изработка целосно од природен материјал дрво анатомски ообликовано со заоблени рабови