Производство на училишен и канцелариски мебел

Едносед клупа

merianas_2


Едносед клупа со димензија 65 х 50 х 75( може да се изработи повеќе димензии)

метална конструкција изработена од профил 40 х 20 х 1,5 мм електростатски фарбан заштитен од корозија

Плотна и каса изработени од Оплеменета иверка 16мм заштитени со АБС трака

Боја по избор