Производство на училишен и канцелариски мебел

Маса полукруг

merianas_13


Маса полукруг со димензии 100х50х75(може да се изработи повеќе димензии)

метална конструкција изработена од профил 40 х 20 х 1,5 мм електростатски фарбан заштитен од корозија
Плотна изработена од Оплеменета иверка 16мм заштитени со АБС трака
Боја по избор